The Infamous Middle Finger



Wednesday, April 28, 2010 | 0 comments (+)






Wednesday ; 28April10


rini wa ada DUA bijik test.
nama dia : Analogue II ngan Probabibability & Statishittic
bila dgq nama, mmg nampak senang.
mai blajaq tgk. pecah pala gak la.
tadi time test, mmg la tak boleh jawab.
mulut dok kata : AAK? ada aku kesah?
tapi hati dok kata : apa dosa ku ya Allah. sedih yg amat sgt sgt. sgt. sgt!
tapi lepaih tepon mama aku tadi, aku rasa OK balik~
mama selalu bagi semangat.
eventhough anak dia ni tak leh jawab test.
sayang MAMA alot. xoxo.

 moral of the day : bila sedih2, mama kita sentiasa di sisi. :)



*teghiak kuat2!






Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

things called BUKU.
HELLmet.
ayat POPULAR untuk hari ni!
kawan sy nama SYAH.
merempit vs test hse!
sakit perot!
finale?!
CODE utk kentut for me + my rum8. :D
kesedihan di hati. :((((
t.a.g :)