The Infamous Middle Finger



Monday, April 05, 2010 | 0 comments (+)








haha. smlm rum8 aku ni nak tkentut.
dia suruh la aku tutup idong, sbb dia nak kentut.
pastu, bila sebut ja NAK KENTUT, kentut dia troih tamau kluaq.
so, kami berdua bcadang, nak wat code for our kentut.
bila nak kentut ja cakap zaiton sameon!
then, aku kena paham2 la, tutup idong sendiri.
yg lawak nya, 2nd time rum8 aku nk kentut.
dia boleh pulak menjerit fauziah gous!
hakikatnya, code kentut kami zaiton sameon.
wakakaka! mmg lawak gila.
semua artis dia nak sebut. rum8 rum8~

conclusion : rum8 aku gilavavi.rum8 aku slumberuk. rum8 aku sengetaik.
sbb tu aku syg rum8 aku. :)











Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

kesedihan di hati. :((((
t.a.g :)
Jalan Puki Mak Ulah!!?@#$%^&
Bila Ku Rhendo, Aku Teringat Wajah Ampa.
Twinkle Away by Brainstewz. ;; Farid buat aku dgr ...
nama aku yang terkini ; Nur AirLiur Azween!
1time woo~ (malumalukambing)