The Infamous Middle Finger



Tuesday, October 19, 2010 | 0 comments (+)



terasa mcm bodoh sgt.

tidoq lagi penting dr aku.
kakak angkat lagi penting dr aku.
bola lagi penting dr aku.
kereta lagi penting dr aku.
kawan pompuan lagi penting dr aku.

yg last statement ni buat aku terasa gilavavi.
pasal pompuan lain pon, nak gadoh gila2.
tatau r nak cakap.
sedih pilu sebak.

untuk pompuan2 yg berkenaan.
time kau tahu dia single, kau msg kau kol.
tapi pas kau tau dia dah ada awek, pehal kau mcm bawak diri jauh2 ja?
mcm budak2 la weh.
be matured.
KAWAN bukan time single ja.
tu nama dia GEDIK!

haramssssssss.
:|



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

taktau nak putun kuku yg mana dulu?
johor johor johor!
jiwa rasa gelora by Saloma Jr. aka Alia. :)
oh bulan! by AliaYgTghSakitHati
hari raya ngan geng skolah mnengah.
woi mamat kemal!
cepatlah, nak raya!
1st, 2nd & 3rd day yg indah.
kawan = dadah yg sedap!
bagai aku dan "WAVE cikdia"!