The Infamous Middle Finger



Friday, November 19, 2010 | 5 comments (+)


haduhai.
dpt award?
mcm budak2 tadika plak rasa nya.
haha. :D
apa2 pon makasih Makcik Zalikha <---- kawan gado aku time skolah dulu.



1) berikan 1 nick name untuk pemberi award
si gadoh-gadoh

sbb dulu dia suka gado ngan aku. :D
syg ang eika!


2) ucapan untuk pemberi award ini
hai eika.
ok.
bye:P


3) berikan fav artis/singer/group yang korang minat

Zaiton Sameon. takkenai sudah. ada aku kesah?



4) Tag award ini
aku tag award ni yg aku rasa aku suka baca blog dia.
yg aku rasa blog dia menarik plus cun!
:)


itu saja dr saya.
sekian, terima kaseeeeeeeyyy!
:X


Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

kan baguih kalu ada cara study camnih ;
nk kumen pon boley. nk follow pon boley :)
kiri kiri kiri kanan kiri!
mwah pp
raya kurban 2010 kat UTP. :)
rasa nak bunuh diri. -_-
hepi bday abg. :)
taktahu nk pujuk hati ni dah. :'(
nak raya haji dgn lu. :(
otak dh jadi otak-otak.