The Infamous Middle Finger



Thursday, November 25, 2010 | 4 comments (+)


vs


  • Isteri mcm TV, girlfren macam HENPON. Di rumah tgk TV, bila kluaq luar bawa HENPON.
  • Kalau xdak duit jual TV. Kalau ada duit, beli HENPON baru.
  • Kdg2 seronok tengok TV, tapi selalunya banyak masa habis main HENPON.
  • TV percuma sepanjang hayat, tapi HENPON kalau xbayar servis line, taliannya kena potong serta-merta lah.
  • TV saiznya besaq, berat dan kdg2 huduh nak mampoih, tapi HENPON cute, comel, ramping, byk butang boleh picit & boleh bwk pi mana2, bila2 masa saja.
  • Kos penyelenggaraan TV murah ja, lagipun jarang rosak, tapi HENPON mak aiii! mahai woooooo. Selalu meragam pulak tu.
  • Yang sadisnya, TV ada remote control, tapi HENPON tak ada pula.
  • Cuma satu ja kelebihan TV, tak ada virus. Tapi HENPON… sekali kena virus habislah!!!! :D


p/s : Jadi jgn pening kepala, pilihlah TV anda yang terbaik dan meletup mcm
TV LED 3D 50 inci!

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

oh gosh! i hate dis feeling.
fakta tentang couples. :)
Contest Hatiku Hati Getah Giveaway
jom piknik girlfriends! ;D
finale? gudlak smua!
Contest Kids & Baby Photo!
Contest ailebmaimum! :)
video comolot VS video Hitler marah comolot. :D
teens? workers? oldies?
memantapkan bontot cara Patrick. :D