The Infamous Middle Finger



Saturday, December 18, 2010 | 2 comments (+)



<

oh Sakinah!
aku terharu siot ang tulih camtuh! huu~ weh kinah. tq sbb selalu jd pendengar setia aku. dari dulu sampaiiiiii la sekarang. kalau lah boleh pillow talk ngan ang skrg, byk cerita aku mau cerita kat ang. sori sbb aku jarang2 nak msg ang, kol ang & jarang jumpa ang. ish! rasa cam takguna dah aku ni. tapi thanx sbb still sayang aku. aku pon sayang ang gak. sobsob. weih. bila la kita nak ketemu. kita selalu tak dak time nak jumpak. kinah. topup rm10 tu aku nak bayaq camana? no akaun ang tamau bagi. nak topup kat no ang, ang pakai line. ish. pening aku. tp makasih byk2. aku tanak kehilangan kawan sebaik macam ang ni. weh. aku doakan ang semoga ang sentiasa happy dan cute-cute selalu. moga berjaya di dunia dan akhirat.
amin. :)


lebiu my sakinah.



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

happy with you
tulisan jepun yg mengongsementara
mai try baca ni, kalau boleh.
AIDS yg mengongsementara
wishes to santa
internet atau snake?
abg technician!
abc cokodok basi.
glue gam glue gam
suka dgr suara lu!