The Infamous Middle Finger



Thursday, December 02, 2010 | 3 comments (+)



1st time bukak blog dia, aku tgk muka dia mcm Andy Flop Poppy je.
gambaq2 dia semua cun2.
tambah2 dia ngan awek dia, Miss Izwani Zain.
tgk bawah ni.
|
|
|
|
V


antara byk2 entri yg aku baca, aku terpikat ngan entri ni.
hee. time tu mood dia mood jiwang.
entri yg sweet Encik Ed Shahir ------> tekan sini.
sapa2 yg nak tgk lagi gambaq cun2 Encik Ed Shahir ni, singgah la blog dia. k? :P

p/s : Encik Ed Shahir. sorik curi beberapa gambaq.
cuma nak wat blogpost ni je. hee~
lastly, moga bahagia hingga ke anak cucu ngan Miss Izwani Zain. amin! :)

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

omg. aku jadi inspirasi for some1??
entri utk sapa2 yg pakai spek mata.
meaning of K.
he ; she
Contest Jejariku Kreatif.
rapunzel!!!!
adakah anda lelaki sejati?
wishes aku. :)
ajekhassan! ;P
nak aisekerim!