The Infamous Middle Finger



Wednesday, December 08, 2010 | 0 comments (+)




hari ni 8 Dec. baru aku tahu life dok umah sewa ni mcmana. perit. penat. rindu yg paling penting. haisehman. smua org pakat p kerja. aku dok rilex kat umah. ye lah, aku nya intern start isnin mgu depan! semalam ramai gak wish aku, melalui msg ada, telefon call ada, fb pon ada. mmg takpercaya sbb ada dah antara depa yg aku lupa, but still ingat kat aku. tq korg! :') ni nak wat aku nak teghiak ni. skrg ni aku tgh menjamah milo bijik2 wif fullcream dutch lady milk! hehe. sedap kot. ni nama dia, "seleberet bday sorg2". padan muka banyak2. tu la kau. intern penang taknak. nak gak pj. haa, hamik kau. but, better dok jauh dr keluarga skrg, n blaja erti idop sendiri. dr dok ketiak mama ja, sampai bila takleh berdikari. walaupon, today b'day yg paling takbest, sbb takdak apa yg menarik, n kali pertama sambut sorg2, tapi, bday kali ni ni mengajar aku jadi matang dan dewasa. aku pernah cakap kat Akmal, my only one, "skrg ni dah takdak sapa syg wa. lu takdatang seleberet ngan wa. mama abah dok jauh. kawan semua ada hal masing2." then he said, "tp Allah SWT menyayangi lu. bersyukurlah padanya". terimakasih Allah. and. that's y i luv dis man so damn much!

bye-bye 4 now.
wsalam.

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

OMG! penis on face?!
PROTON LEKIR! smart lah!
sy dapat Top 5 Contest I Love MyMum!
Contest Mata Paling Menawan.
photography Encik Ed Shahir.
omg. aku jadi inspirasi for some1??
entri utk sapa2 yg pakai spek mata.
meaning of K.
he ; she
Contest Jejariku Kreatif.