The Infamous Middle Finger



Sunday, January 30, 2011 | 0 comments (+)



ayattttttt mmg takley blah.
blah ka tak blah ka.
tapi tu mmg hakikatnya. ;|
smlm, supposed akmal dtg amik aku kat umah.
tapi lepas dia balik dr johor, kenduri kawin kawan dia,
dh malam + hujan lebat plak.
so takjadi la dtg kat aku.
then dia ckp, esok pagi kita jumpa.
haish.
thats why, penantian satu penyiksaan.

cepat la pukul 8!
aku taksabaq nak jumpa handsome aku ni.
gediks kau, alia! :) *sinyum smpai ke mata 


Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

lagu baru utk blog aku
meaning of believe ; lover ; friend ; trust ; next...
maybe betul cakap Homer Simpson
everything fine
kenapa kucing break-up?
penat dan letih
nasihat ; amaran ; pengajaran utk lu
sakit hati, kau tahu tak?!
do u understand?!!!
green hornet rawks