The Infamous Middle Finger



Thursday, January 27, 2011 | 0 comments (+)





aku taktahu la kalau kau tak perasan ke hapa. tapi kau buat semua benda ikut kepala kau je. ok, fine! aku admit aku mengada2. tapi kalau setakat hantar ke rumah, or kuar makan kejap, tu bkn mengada2, bengong! tu perkara biasa. no wonder la org ckp kau ni tak romantik. serious shit, takkan semua aku nak explain satu per satu. aku puasa, aku teman kau tgk Green Hornet. aku bukak posa dlm wayang, makan hotdog, popcorn n coke. then after wayang, kau suro aku balik sendiri nek lrt dan nek teksi ke rumah? pehal bangang sgt? kalu aku kena rogol kena culik? kau takrisau ke?! aku taktau la nak ckp apa lagi. kau fikir la masak2. fikir byk2. apa kau buat ni patut ke tak? PATUT KE TAK?!

stupido.



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

do u understand?!!!
green hornet rawks
Faster
selamat malam ; ngantuk dah
kisah Double B ; Baby and Beer
nak rambut lagu ni!
makan taik manusia?!
shit happens
roti canai
frust rindu arghhh!