The Infamous Middle Finger



Thursday, February 17, 2011 | 0 comments (+)




rini, ana kuaq g tgk muvie. so tinggal aku sorg2 kat umah. BOSAN kot. haish. so, apa lagi mau buat? on fb ; ym ; belog ; skype ; fb balik ; ym balik ; belog balik; skype balik. bosan bosan bosan. then, tepon berbunyi *ring ring ringggg. rupanya, Mohd Akmal tepon! dia baru balik dr Lumut, atas urusan kerja ; biasalah, navy~. dia cakap, japg, dia nak dtg KJ n' makan ngan aku. sian kat dia, penat2 balik dr Lumut, pastu troih mai kat aku. luluh aku dibuatnya. sory syg! pastu pastu pastu, ada lagi best. aku kan cuti hari jumaat mcm aku cita kat link ni. so, dia ajak aku pi Johor. Ida, kezen dia kawin. ohmaigudnez! mmg aku epi gila anak bapak mak tok toknek babeng! apalagiiiiii weh! aku nak kemaih baju pi Johor weekend ni. gudbai KJ! haihai Johor. wait 4 me there, JOHOR! :P


p/s : cixdia n' semua kawan aku, sory takleh jumpak minggu ni.
sbb ada stok lagi baik punya. :D
nnt hari lain kita jumpa k.
sayang ampa semua. mwah!





Labels: , ,






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

sayang bak Joker dan Harley Quinn
sebab pakgad KASTAM ; aku jadi serabot n takot!
u r my pokemon!
kenapa sisters boleh, tapi muslimah takboleh?
alangkah indahnya
maybe, someday
apa nama binatang comei ni?!
(18SX) mata laki yang mengongsementara!
jumaat sudah menjelma!
soalan untuk lu. misti jawab!