The Infamous Middle Finger



Tuesday, February 15, 2011 | 0 comments (+)





tadi pagi, aku g keja sorg2. mcm biasa, aku jalan kaki dr umah aku ke tempat keja. dlm 15-20 minit mcmtu ada la. nk di jadikan cerita..........
pagi tadi, sedang aku berjalan-jalan nak pi keja ; pakai baju kurung kelabu ; bawak payung, spare for emergency ; aku misti kena lalu pondok pakgad KASTAM sblum sampai tempat keja aku. then, ada sorg pakgad ni tnya.


pakgad : sorg je ke hari ni? kawan lagi 1 mana?
aku : ye, pakcik. sorg je. kawan lagi satu takdtg hari ni. dia MC. sakit. *aku balas smbil tersenyum.
tiba-tiba!
pakgad : mari sini kejap.
aku : kenapa pakcik?
pakgad tu tgk kiri kanan ; dia hulur secebis kertas. aku tgk kertas tu, ada no fon & nama M. Nasir Mansor. aku pandang atas ; aku tgk pakcik tu dah lari masuk pondok pakgad.
aku : hah sudah! pesal pakgad ni bagi no fon plak! *aku membebel2, dr situ sampai la ketempat keja.

bukan apa.
aku risau gak. sbb dia tahu aku hari2 jalan kaki pi kerja. takot nnt dia ikut aku balik umah umah ka. atau dia aim rumah aku ka. takot beb! -______-

oh pakgad!
kenapa la kau bg no fon kat aku!
skrg ni, serius aku takot nak pi keja n balik keja sorg2.
arrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh!
>:| *marah ni!

Labels: , ,






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

u r my pokemon!
kenapa sisters boleh, tapi muslimah takboleh?
alangkah indahnya
maybe, someday
apa nama binatang comei ni?!
(18SX) mata laki yang mengongsementara!
jumaat sudah menjelma!
soalan untuk lu. misti jawab!
mereka menceriakan intern aku!
bos marah marah; bengang!