The Infamous Middle Finger



Saturday, March 12, 2011 | 0 comments (+)



Judson Levasheff.
seorang budak yg happy go lucky hingga ke akhir hayat dia.
meninggal kerana Krabbe Disease ; problem dlm berjalan, melihat dan makin lama makin takleh gerak. 
senyuman Judson tak pernah lekang dr bibir dia walaupon dia tgh bertarung dgn penyakit ni.
seorang budak yg tabah!
1st time aku tgk video ni, aku nangis.
jadi, aku nak share ngan org2 kat sana pasal Judson ni.
untuk play video kat bawah, sila tutup dulu mp3 kat atas sebelah kanan tu.
Thank you.

video

source : Youtube ;
kuatnya budak ni.
dan mak bapak dia takpernah sedihkan dia hingga ke akhir hayat dia.
that's the real parent should do. ;(




Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

tsunami kat jepun baru tadi??!!
entri untuk Makcik Sakinah! :)
sapa nyanyi lagu Soley Soley (hantu kak limah bali...
UTK SI LELAKI ; soalan yg sering ditanya oleh pere...
peraturan tidoq bersama AliaAzween
hoi awek-awek UTP!
aku di panggil Hana TajiAyam instead of Hana Tajim...
my feeling rite now.
aku telah luluh!
sayang bak Joker dan Harley Quinn