The Infamous Middle Finger



Sunday, March 13, 2011 | 1 comments (+)




hahai Miss Meera plus Miss Izyan. :)
tadi PpKembong jalan2 kat dunia blog ni, pastu ternampak la contest ni.
mcm menarik. jadi PpKembong pon join la ek.
hee~
mmg byk blog yg simple, tp blog PpKembong ni, simple dan lain dr lain.
PpKembong nya banner, hnya simbol bunga, tapi PpKembong suka!
PpKembong suka warna merah + biru. n that't why, background PpKembong, hnya seorang wanita pakai gaun biru, pgg wallet merah. tapi still nampak anggun! ;)
cursor PpKembong, hnya "crosshair". sbb dia simple n' nampak lain dr lain. :)
dan kalau gerakkan cursor atas kepala wanita anggun (background) tadi tu, nampak mcm ada magic-magic, kan? :)
entri PpKembong byk yg simple2, tapi meaningful.
tag : Lynn Sumaiyah Dilla
so. itu saja pasal blog PpKembong.
thank you. :)

salam pekenalan,
PpKembong.

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

(aku menangis 1st time tgk) Story pasal Judson.
tsunami kat jepun baru tadi??!!
entri untuk Makcik Sakinah! :)
sapa nyanyi lagu Soley Soley (hantu kak limah bali...
UTK SI LELAKI ; soalan yg sering ditanya oleh pere...
peraturan tidoq bersama AliaAzween
hoi awek-awek UTP!
aku di panggil Hana TajiAyam instead of Hana Tajim...
my feeling rite now.
aku telah luluh!