The Infamous Middle Finger



Tuesday, March 15, 2011 | 4 comments (+)



kenapa dia muncul time aku betol2 sayang kat kau?
kenapa dia buat huru-hara ni time aku betol2 nak idup ngan kau?
kenapa dia takbuat semua ni time dulu? (time aku tak syg kau sgt2).
dia dia dia!
byk sgt kenapa, byk sgt dia. tapi takdak 1 pon yg terjawab.

bg aku masa utk benci kau.
aku akan cuba benci kau.
sbb tu yg kau nak.
jgn percaya kata2 aku, sbb semuanya tipu.
jgn percaya airmata aku, sbb semuanya tipu.
jgn percaya cinta aku, sbb semuanya TIPU!
;(



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

Contest Blog Simple! Tapi Kemas.
(aku menangis 1st time tgk) Story pasal Judson.
tsunami kat jepun baru tadi??!!
entri untuk Makcik Sakinah! :)
sapa nyanyi lagu Soley Soley (hantu kak limah bali...
UTK SI LELAKI ; soalan yg sering ditanya oleh pere...
peraturan tidoq bersama AliaAzween
hoi awek-awek UTP!
aku di panggil Hana TajiAyam instead of Hana Tajim...
my feeling rite now.