The Infamous Middle Finger



Tuesday, March 29, 2011 | 2 comments (+)




ni kisah pasal simkad aku terbako. (simkad burn)
jumaat lepas, ada sepupu aku ni dok main game fon aku.
aku ngah tgk tv. tiba2 aku tgk dia dah takmain fon aku.
aku pon pi dkt fon aku, nak msg Mohd Akmal.
pastuuuuuuuu.
nombor PIN aku kena block. PUK code aku block. semua block!
geram Ya Rabbi. sepbek sepupu aku tu bru 4 tahun!
aku nk kol la maxis pasal simkad aku tu.
tiba2 baru aku tingat yg tu simkad boifren lama aku!
simkad tu register pon under nama dia. so nnt misti maxis tanya semua detail. mampuih aku nak jawab.
lagi satu, cimbclick aku register under no fon boifren aku tu. skrg kena g cimb, kena tukar semua balik.
demmm!
skrg. aku pakai nombor baru. (bahagia)

moral of the story : jgn sesekali buat sweet konon nak tukar2 no fon. hah! kan susah idup kau alia.
padan muka.



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

rahsia bulan disember?
oh Ainil Fadzlina
perjalanan idop aku ngan Akmal. (setakat ni)
i love you, My Joker!
cari apa yang pelik dekat kucing ni!
hoping to see u tomorrow.
popular browsers ; n' its defination
dah 5.30!
Pokemon ; Pocket Monster!
hari malang ; sgt malang