The Infamous Middle Finger



Tuesday, March 01, 2011 | 4 comments (+)





Soalan perempuan : Lawa ke budak perempuan tu?
Meaning yg sebenar : Sapa yg paling lawa? Aku ke, budak perempuan tu?


Soalan perempuan : Dah makan ke?
Meaning yg sebenar : Jom makan. Lapaq ni~


Soalan perempuan : Lawa kan baju2 kat sini.
Meaning yg sebenar : Belikanlah satuuuuu.


Soalan perempuan : Rasa macam nak sakit kepala la.
Meaning yg sebenar : Tolong picit kepala ke bwk g klinik ke, leh tak?


Soalan perempuan : Letihnya keja hari ni. Nak masak lagi, basuh baju lagi.
Meaning yg sebenar : Jom, kita makan kat luar.


Soalan perempuan : Kita lebih sesuai b'kawan saja.
Meaning yg sebenar : Org taksuka lah. Tak paham2 ka?


Soalan perempuan : Pernah tak teringatkan awek2 yang dulu?
Meaning yg sebenar : Masih sayang lagi ke kat ex tu.


Soalan perempuan : Takpe. Saya sanggup mengundur diri demi kebahagiaan awak.
Meaning yg sebenar : Amboi haish! aku dok merana tang sini, ampa dok happy kat sana! mana aci!


Soalan perempuan : Saya tak kisah kalau awak ada awek lain. Asalkan berterus-terang ngan saya.
Meaning yg sebenar : Sapa kata aku tak kisah? Ada hati nak ada awek lain, siap!


heee~ :D
jgn percaya 100% sgt. ni semua sekadar hiburan. :)
p/s : tapi ada jugak yg betoi! :P

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

peraturan tidoq bersama AliaAzween
hoi awek-awek UTP!
aku di panggil Hana TajiAyam instead of Hana Tajim...
my feeling rite now.
aku telah luluh!
sayang bak Joker dan Harley Quinn
sebab pakgad KASTAM ; aku jadi serabot n takot!
u r my pokemon!
kenapa sisters boleh, tapi muslimah takboleh?
alangkah indahnya