The Infamous Middle Finger



Thursday, May 05, 2011 | 0 comments (+)


rini, aku posa. bila menjelma tengahari, aku nak terkencing, tgk2 aku period datang bulan plak dah.
batai posa aku. bila batai, apa lagi, aku bukak posa dgn makan nasik ayam la lunch tadi. ;D
bermulanya cerita pabila aku gatai pi minum ayaq Vanilla Coke (feveret aku). aku saja nak minum sbb nak bagi period keluaq cepat. Nurmala tegoq aku, kata jgn minum, nnt sakit perot. aku tau, tapi aku minum gak.
start pkoi 1.30, aku pi surau (utk tidoq. hehe). tiba2 perot aku memulaih, sakit, smpai aku teghiak! pastu Qiqi mai kat aku, dia bg aku minyak cap kapak. pastu ada makcik plak tnya aku, "adik demam ke? takpa2. p tido p tido."
serious aku sakit sgt perot, smpai nangis2. then aku mintak tolong Nurmala antakan aku balik umah. sbb aku taklarat nak balik jalan kaki. rasa mcm nak pitam. haish.
tujuan aku tulih entry ni cuma nak gitau yg Nurmala seorg yg baik sgtsgtsgt, comei, cantik dan hot! sapa nak kawan ngan Nurmala ni, roger aku k?

to Mala : tqvm. sbb tolong antakan alia balik umah walaupon jalan kita tak sehala. plus tegoq alia minum coke. ;) lebyah Mala!

ni dia Nurmala (belah kiri). ;) cantik kan? sgttttt cantik!
belah kanan tuh, takpayah berkenalan pon takpa. haha. sorry akak!





Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

batgirl
MASTERCHEF Malaysia
Samseng Penang!
talking bout' jodoh
"usop wilcha" ; pabila Facebook ditukarkan kepada ...
terasa mcm nak kawin
it's all about him
mcmana la kannnn?
SEDIH!! Perasaan Aku Yg Muka Berjerawat
jalan-jalan-jalan-jalan