The Infamous Middle Finger



Tuesday, June 21, 2011 | 0 comments (+)

kdg2 kita perlu EGO. Ego tu penting. tapi aku jenis takboleh nak ego lebih2. aku cepat cair, cepat maafkan org, lembut hati eventhough org tu dah byk kali wat TAIK ngan aku. tapi bagi aku, bila dh sayang, ego dah boleh letak kat tepi. aku tahu, aku salah sbb aku ggu kau 24 jam. but then, aku tolak tepi ego aku, aku msg kau, aku kol kau. aku risau kat kau, tahu x? kau demam! tadi aku pikir kau g kelas mcmana rini. aku tahu kau dah besar pjg, leh jaga diri, tapi aku awek kau! ofkoz la aku take care kat kau. jgn jadi mcm Zambri Azizzan la weh. someone yg pernah aku syg sgtsgtsgt, dan dia syg sgtsgtsgt kat aku jugak, tapi dia sendiri tanak mengakui silap dia, last2 putus tgh jalan. nyesal sungguh la aku msg kol kau tadi, and kau tak bagi 1 haram pon respon. aku ni dah mcm terhegeh2 plak nak kat kau. takkesah la apa nak kata. cuma nnt kotkot la ada org masuk minang aku, and time tu aku terima, kau jgn menangis ayaq mata darah plak. k la. malas nak bebel. in case kalau kau baca, dgr ni aku nak bg nasihat. kalau mcmni la hubungan kita SELALU, aku takrasa kita akan pergi jauh. benci lu! bye.



MY POINT OF VIEW
Cinta mati disebabkan ego. bila kita ego dengan pasangan kita, tambahan lagi ketika tengah bergaduh dengannya, asyik tidak mahu mengaku kalah, makin lama, cinta itu juga akan pudar, dan akhirnya akan terpadam begitu sahaja. So, kill Ego and save Love

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

swimming + skating + karaoke + pasar malam! tq beb...
best sgt semalam! 13 June 2011.
saya ni bawang. ;(
after iPhone,iPad. next??
asal Patrick Spongebob?
Kerja ; Kilija : Keroje ; Work! ;D
i'll wait for u.
toblerone
martabat sehelai PANTIES!
kawan itu penting