The Infamous Middle Finger



Wednesday, August 03, 2011 | 0 comments (+)



iena_ipoh83
dia ni kawan chatting mIrc aku.
mmg dah berkurun lama berabad bertahun2 dah kenal minah ni.
perkenalan kami terjadi masa aku bgado ngan ABG bulletz.
haha. kau la iena. berderaiii ayaq mata bulletz ni kalu baca entry aku.
yg aku kagum pasal iena ni, smpai skrg aku tatau identity sebenar dia.
sgtsgtsgtsgtsgt lah perahsia!
tapi otak dia gila babi mcm aku. ;D
dulu masa kat mIrc, semua org hasut aku, jgn kawan ngan dia!
sbb dia ni sombong, berlagak otai, garang.
tapi, bila aku kawan ngan dia, semua tu tipu dusta belaka.
and
last2 kitorg jadi rapat!
tqvm iena_ipoh83~

notabersamaayaqmata;
tq jadi kawan mIrc aku yg best & setia.
aku sgtsgtsgt appreciate it.
love u, iena_ipoh83.

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

in relationship!
cara nak bagi ramai orang post comment kat WALL FA...
that's the description from me to you, Mohd Akmal....
sbb itu wa tak kesah~ *walaupon dlm hati membara
kata-kata semangat utk penyokong Harimau Malaya
trip to Borneo with the girls
nak kasut mcmni satu!
i need you so much closer
ada lagi 4 hari ja~ ;(
lagu baru utk blog aku. ;)