The Infamous Middle Finger



Saturday, August 06, 2011 | 0 comments (+)




okeh.
selepas segala mcm benda social network aku involved,
antaranya
facebook, myspace, blog, tumblr, wordpress, tagged, mIrc,
kini aku ter"involved" dlm twitter.
yes. aku lame.
sbb selama ni aku cakap kat diri aku, takpayah r tahu apa tu twitter.
takpayah tahu r tweet tu apa, retweet tu apa,
akhirnya, 27 July yg lepas, aku terrrrrrrr sign up twitter.
yg lucunya, mula2 aku bukak page twitter, aku taktahu apa nak wat.
benda ni utk apa, benda ni apa. bla bla bla bla.
lepas stgh jam, demmit, aku dah addicted.
;D



notadihujungentry;
okeh.
no more social network, alia!
cheh, penipu sakan!
that's all 4 now.
TQ.
;)


Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

entry for iena_ipoh83
in relationship!
cara nak bagi ramai orang post comment kat WALL FA...
that's the description from me to you, Mohd Akmal....
sbb itu wa tak kesah~ *walaupon dlm hati membara
kata-kata semangat utk penyokong Harimau Malaya
trip to Borneo with the girls
nak kasut mcmni satu!
i need you so much closer
ada lagi 4 hari ja~ ;(