The Infamous Middle Finger



Tuesday, August 02, 2011 | 0 comments (+)



bulan ramadhan membuatkan aku jadi bertambah suka kat food.
smpaikan aku wat relationship sendiri ngan food.
tapi, bak kata Akmal, dia nak aku kurus.
so, aku kena buktikan kat dia, eventhough aku makan,
tapi aku tetap boleh kurus!

notadibawahpintu;
this i'll promise u, Mohd Akmal!
chewah, mcm lagu n'sync la pulop~ ;)


Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

cara nak bagi ramai orang post comment kat WALL FA...
that's the description from me to you, Mohd Akmal....
sbb itu wa tak kesah~ *walaupon dlm hati membara
kata-kata semangat utk penyokong Harimau Malaya
trip to Borneo with the girls
nak kasut mcmni satu!
i need you so much closer
ada lagi 4 hari ja~ ;(
lagu baru utk blog aku. ;)
my best teacher!