The Infamous Middle Finger



Friday, August 19, 2011 | 0 comments (+)



  • Model seksi ni nama dia Andrej Pejic.
  • muda lagi, umoq dia dlm 19 tahun.
  • dia org Bosnia, Andrej lahir 2 bln sblm perang saudara kat Bosnia.
  • bila umoq dia 9 tahun, dia pindah ke Australia dgn abg, ibu dan nenek dia.
  • skrg dia tinggal di Broadmeadows, Melbourne, Australia.
  • dia ni cantik plus renjong *meaning tinggiii la weh! (:


kelebihan dia ialahhhhhhhh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dia ni Model 2 Alam!

hee~ dia jadi model 2 alam sbb muka dia lebih ke arah perempuan kalau nak dibanding lelaki. Andrej Pejic buat trend baru dengan nama FEMIMAN (Feminin plus Man). Andrej ni takdak la buat pembedahan plastik untuk ubah wajah dia or penampilan dia. Sejak dia masuk dlm dunia model ni, byk org guna khidmatnya mcm Jean Paul Gaultier dan John Galliano. Andrej muncul dalam mcm2 edisi Majalah Vogue. France, Japan, Turkey dan jugak Italy. bukan tu saja, skrg ni dia memperluaskan lagi dunia model dia dr Melbourne ke New York buat iklan.


heee~ kalu ampa semua tak caya dia ni laki, cuba tgk gambaq bawah ni.
bandingkan dgn yang atas.
kecikkkk je and comel! :)
aku dah follow siap tumblr dia.
korg nak follow? ----> tekan ni!
Andrej Pejic, kau lawa dan hensem!!


ni antara gambaq yg aku suka tgk~
tgk tgk tgk kan lah!
(:







Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

oh LIEYA~ **tiba2 rasa mcm nak wat entry pasal ang...
15 Acronyms yang kita dengar hari-hari, but we nev...
Once upon a time, there was a cute little girl ......
I always say how I don't need you ; But it's alway...
No wonder Datuk LeeChongWei couldn't beat him!
i know, it’s too late to apologize, it’s too late....
my counting days stop here.
ni boifren aku yg baru. ;P
syukur ku pada Mu, Maha Pemberi Ya Allah
someone. someone. and someone.