The Infamous Middle Finger



Friday, August 12, 2011 | 0 comments (+)



muaz
tudiaaaaa habaq ang.
rambut mau cacak naik ataih! (:
ni kawan aku. kenai kot ym, pastu skype.
skrg dia dok cheras.
*dkt ngan umah sewa aku dulu, pj.
pastu, umah tok dia kat taman senangin.
*dkt ngan umah aku skrg, tmn inderawasih.
bermulanya cerita, mula2 aku ingat dia ni sparrow la.
*mcm jantan len. gatai, gedik, mulut manih, gila tuttt.
rupa2 nya, dia ni sikit punya baik wa ckp lu!
dah la ensem, baik plak tu. kerja pon ada.
*isap rokok dunhill kot ataih. ;D
ish2. mmg untung la sapa jadi awek dia.
so, sapa yg berkenan kat dia, roger roger aku k? (:

notabuatmuaz;
muaz, alia tolong promote ni.
nnt nak upah! k?
hee~ jom sambung skype.



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

syukur ku pada Mu, Maha Pemberi Ya Allah
someone. someone. and someone.
tolong la jgn bagi sakit hati wa lagi!
her voice is so beautiful!
gila twitter.
entry for iena_ipoh83
in relationship!
cara nak bagi ramai orang post comment kat WALL FA...
that's the description from me to you, Mohd Akmal....
sbb itu wa tak kesah~ *walaupon dlm hati membara