The Infamous Middle Finger



Thursday, August 18, 2011 | 0 comments (+)


comel kan kucing ni, Lieya? mcm nak larikan diri dr sesuatu.
mcm kita dulu2. :D


hai Lieya! (: sebenaqnya, aku buat entry ni sbb aku btoi2 RINDU kat ang. ya la kan~ semenjak pas kita kuaq Matrix Gopeng, mana pernah kita bersua muka. kan? tapi aku paham. ang BZ, tambah2, baru pas blajaq, baru dpt kerja, misti ang berserabot kan? takpa takpa. buat pelan2, Insya-ALLAH semua akan okey. *jgn dok wat kerja hangat-hangat taik ayam sudah! HAHAHA. mcm aku tak kenai prangai ang masa kat Matrix Gopeng dulu. kerja tiap2 minggu, nak balik jmpak boifren! blah la weh~ HAHAHA. lucu gila kan time kita kawan dulu? mcmana la aku boleh tersangkot kawan dgn ang? nak kata kelas sama, x. nak kata ada event sama pon, x. haishh~ itu la takdirkan? tapi Alhamdulillah, ang ni, tak macam kawan2 aku yg len yg cepat lupa kawan. sep bek, ang masih ingat kawan ang sorg ni yg CUN MELECUN ni! >.<

Zaman Matrix
dulu Lieya, kita mmg nakai nak mampoih, kan? panjat sana sini, curi lampu, lepak kat taman smpai 2 3 pagi bergelak2, curi COP Prof sebab nak balik umah, tiru sain Prof, aku tidoq kat bilik ang smbil bising2, smpai rumet ang blah. HAHAHA. mcm2 la weh! tapi ada gak benda baik kita wat, kan? stdy sama2 siang malam, pulun cari ilmu, heart to heart pasal study, pasal family, pasal cinta! HEHEHE. rindu weh nak pillow talk ngan ang. rindu nak tgk ang pepak BERAS! dlm dunia, ang sorg ja org yg suka pepak BERAS yg pernah aku jumpa! pelik, scary tapi at the same time LUCU! HAHAHA! toksah la buat prangai gila2 lagi, Lieya. putuuuuuuuuuuuuuih urat perot aku dok gelak, tringat zaman2 kita. (:

Zaman Sekarang
dulu ang cakap kat aku, "aku tak pandai, aku tak boleh buat tu buat ni". aku kata, "jgn putus asa". aku ajaq ang kimia, kita stdy sama2 fizik. tgk skrg? ALHAMDULLILAH~ ang dah berjaya. siswi USM plak tuh! uish~ bagi aku, aku mmg sgtsgtsgtsgt kagum kat ang! tatau la kat org lain kan? mungkin, depa tak kenai ang sgt. tapi, setahu aku kenai ang kat matrix, ang ni asal budak2 biasa ja. tak cerdik sgt tak jugak bongok sgt. >.< tapi dgn usaha lebih ang, ang nak maju kedepan, ang selalu POSITIVE thinking, dan semua ni membuatkan ang berjaya. CONGRATS my friend. (: dan lagi satu, lepas pemergian Arwah Kakak ang, ang jadi seorang yg sgt OPTIMIS, ang dah start pakai tudung, ang dah start ke arah Islamic. seriously, aku suka tgk ang mcm ni! dulu ang cakap kat aku, "malas la pakai tudung, nnt org kata kat aku blablabla". skrg, ang dah takpeduli semua tu kan? u r such a BIG girl rite now. and im sooooooooo proud of u! kalau Arwah masih hidup, misti dia happy tgk perubahan ang mcm ni. :')

Lieya.
teruskanlah apa yg ang buat skrg ni.
dan nnt. bila dah makin bjaya, jgn lupa mana asal usul kita.
jgn lupa family kita, jgn lupa sapa yg tolong kita & jgn lupa kawan2 kita.
*jangan lupa Nur Alia Azween jugak. (:
aku berdoa semoga Allah sentiasa bersama ang, susah dan senang. Amin.


Alia Sayang Lieya.
friendsforeverandneverdie!!!
(:


Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

15 Acronyms yang kita dengar hari-hari, but we nev...
Once upon a time, there was a cute little girl ......
I always say how I don't need you ; But it's alway...
No wonder Datuk LeeChongWei couldn't beat him!
i know, it’s too late to apologize, it’s too late....
my counting days stop here.
ni boifren aku yg baru. ;P
syukur ku pada Mu, Maha Pemberi Ya Allah
someone. someone. and someone.
tolong la jgn bagi sakit hati wa lagi!