The Infamous Middle Finger



Wednesday, August 24, 2011 | 0 comments (+)



Zahirah & Ema

depa dua ni kawan aku dr tadika.
means dr aku 6 tahun, sampai sekarang, we still friend!
Zahirah, aku cuma sama sekolah rendah dgn dia.
Ema, aku sekolah rendah dan Matrix Gopeng sama ngan dia.
heee~
tadi, kami bukak posa sekali kat Sunway Carnival, mkn RASAMAS.
mmg bercerita macammacammacammacam!
sbb Zahirah tu dah tunang org~
*sapa yg ada hati nak ngorat dia, sila undur diriiii.
dan ema, dah abeh stdy, nak keje dah after raya ni.
lama sgt tak bergosip dgn depa dua ni!
pas bukak posa, kami p dowtown Perda.
jalan2, beli selendang. pastu lepak McD Sunway.
bergosip lagi.
dan aku rasa tamau balik, sbb nak bersembang dgn depa 24 jam!
rindu! heee~

utk Ema & Ira ; 
TQ makan2 bukak posa tadi.
ntah bila lagi kita leh jumpa~
Ira, kawin nnt jgn lupa jemput!
Ema, nnt nak tahu apa2 teknik2, roger me. :D
LOVE YOU BOTH!
(: mwah!



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

missing you, pudding.
MANA MAK? **sayangi lah ibu anda~
model tidak berbaju?! nampak nipples?! nipples kec...
oh LIEYA~ **tiba2 rasa mcm nak wat entry pasal ang...
15 Acronyms yang kita dengar hari-hari, but we nev...
Once upon a time, there was a cute little girl ......
I always say how I don't need you ; But it's alway...
No wonder Datuk LeeChongWei couldn't beat him!
i know, it’s too late to apologize, it’s too late....
my counting days stop here.