The Infamous Middle Finger



Thursday, September 15, 2011 | 0 comments (+)

Aku jarang dah chat YM, Skype dan mIrc. Aku jarang update twitter, fb, tumblr dan blog. Aku jarang call org dan balas msg org. Aku sedih. Cuma sedih. Perlukan sedikit masa untuk pulih. Sorry mat, iz, esyad, muaz, wackoe_, rakan chatting aku, kawan2 aku, semua yg terlibat. Dan yg paling penting, wa mintakmaaf syg. ;'(

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

Alia syg Mama Abah! *peluk kuat2 tamau lepaih!
ALHAMDULILLAH~
they used to be my tadika-mate. (:
missing you, pudding.
MANA MAK? **sayangi lah ibu anda~
model tidak berbaju?! nampak nipples?! nipples kec...
oh LIEYA~ **tiba2 rasa mcm nak wat entry pasal ang...
15 Acronyms yang kita dengar hari-hari, but we nev...
Once upon a time, there was a cute little girl ......
I always say how I don't need you ; But it's alway...