The Infamous Middle Finger



Friday, September 16, 2011 | 0 comments (+)




dia tak hensem tapi manis.
dia kurus tapi sasa.
dia muka garang tapi pelawak orangnya.
dia panas baran tapi romantik sgtsgtsgt.
dia tak kaya tapi sgt budibahasa & hormat orang tua.
dia tua tapi bila jalan dengan aku, orang ingat kami sebaya.
dia tak suka cakap manis. jarang cakap manis2.
dia jarang puji aku cantik. mungkin memang aku tak cantik.
dia selalu cakap aku gemok. mungkin memang aku gemok.
dia lain dari lain. sgt lain.
dan sebab tu. aku sangat rindukan dia.

lamkAdhoM,uoyevoli

Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

aku dah jarang online
Alia syg Mama Abah! *peluk kuat2 tamau lepaih!
ALHAMDULILLAH~
they used to be my tadika-mate. (:
missing you, pudding.
MANA MAK? **sayangi lah ibu anda~
model tidak berbaju?! nampak nipples?! nipples kec...
oh LIEYA~ **tiba2 rasa mcm nak wat entry pasal ang...
15 Acronyms yang kita dengar hari-hari, but we nev...
Once upon a time, there was a cute little girl ......