The Infamous Middle Finger



Tuesday, January 31, 2012 | 0 comments (+)


ini makcik saya.
saya kawan dgn dia masa kat Matrix Gopeng dulu.
terkawan. terjadi baik. semua ter ter ter la. :)

 ni muka dia zaman dulu yang abeh comei. :D *jgn marah weh.

ni time bosan study kimia kat Matrix Gopeng. mula la dok tangkap gambaq. :D
*aku edit sikit. time ni hang SEKSI sangat. :P


ni time dinner Matrix Gopeng. Dua-dua pakai kebaya. miss you! :)

ni yang ang mai umah aku. kita makan kat area umah aku. ingat dak?
xingat aku luku pala ang! :P
-
-
-
-
-
-
-
But now, guess what?
Dia dah jadi tunangan orang.
Dia dah start pakai tudung.
Dia dah jadi cantik! :)
And i miss her so much.
ni gambaq dia ngan omeyyyy. Kucing kesayangan dia. :)

cantik kan kawan aku ni? :') Happy for you.


Note for Lieya ;
Lieya. Sorry sangat tak p masa ang tunang. Masa, keadaan dan transport semua tak mengizinkan time tu.Aku nak sangat pi, tapi, mintak maap weh. Dah la ang bagi kad, bagi gambaq. Terharu aku.
Doa aku untuk ang semoga ang bahagia dengan M.I.T (my incik tunang) ang tu sampai ampa dua mendirikan masjid yang indah. aku happy tengok ang happy. jangan risau, kalau aku bukak ja internet, misti aku stalk ang.
Cause you are always and gonna be my super best friend, Lieya.
LEBIU! ;')



Labels:






Older Post | Newer Post



>

Sapa nama ?



Aku alia.
Aku 24 ontheway to 25.
Dan aku takleh terbang.
+_+


Songs on Playlist


1008779z7s7kftefv.gif

1. Wann - Aku, Dia & Lagu
Ku bertemu hanya semalam,
Ku berkata hanya sepatah,
Ku terlupa serata alam,
Kini ikatannya cinta.


2. Astrid - Mendua
Ku tak habis pikir kurangku dimana,
Kau tegar melepaskan aku,
Jauh ku menatap namun terlalu jauh,
Imajinasiku terberai.


3. Nina Zilli ft. Giuliano Palma - 50mila
Cinquantamila lacrime non basteranno perchè,
Musica triste sei tu dentro di me,
Cinquantamila pagine gettate al vento perchè,
Eterno è il ricordo, il mio volto per te.





Mai beletiaq kat sini

1008779z7s7kftefv.gif


Keluarga Tercinta



Rewind

sweat.
Rindu mamaaaaa~
HAHAHA. Pegang tetek sendiri.
Fishtail Braid!
Pulunnya seorang student ;
маё каханне. ♥
That's me! Optimist. (:
sometimes, different is better.
Jangan teghiak, Alia. :')
Engineer to be.